TwoWorlds

Teambuilding

Op zoek naar een ideaal team-uitje? Wij kunnen dit waarmaken voor jou en je collega's! Uiteraard is het gewoon erg leuk om onze rooms te spelen. Maar onze kamers zijn ook zo gebouwd dat samenwerking noodzakelijk is om verder te komen. Tijdens het spel zal op een ontspannen en natuurlijke manier naar voren komen van welke groepsdynamiek er sprake is binnen jullie team.

Groepsgrootte

Momenteel zijn er twee escape room beschikbaar, waarbij er maximaal 6 personen per room passen, dus in totaal 12 personen. In onze lounge kan een groep wachten terwijl de andere groep de room doet. Zo kunnen beide groepen dezelfde kamer doen en de resultaten vergelijken. Onze lounge is volledig in stijl ingericht en bevat diverse voorzieningen voor de wachtenden, waaronder eten en drinken. De lounge is groot genoeg voor 12 man. Voor grotere groepen hebben we ook ruimte, maar daar maken we speciale afspraken voor.

Eten en drinken

Bij onze selfservice bar is er koffie, thee en fris verkrijgbaar en hebben we diverse snoepgoed beschikbaar. Wij zijn bekend met de restaurants in Zwolle en kunnen ook een prima aanbeveling geven die past bij jullie wensen. Wij kunnen ook de reservering bespreken, zodat jij en je collega's van een zorgeloos dagje uit kunnen genieten. Met restaurant Humphreys in Zwolle hebben wij een afspraak, klik hier voor het arrangement. Geef je wensen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Training

Via onze controlekamer houden we alles in de gaten wat er in de escaperoom gebeurd. Vanuit onze ervaring als psychosociale hulpverleners beschikken wij over een sterk inzicht in groepsdynamiek en kunnen wij jou en je team van passende feedback voorzien. Informeer voor de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Onze locatie is erg goed bereikbaar vanaf de snelweg. Parkeerplaatsen zijn ruim voldoende aanwezig en gratis.
Parkeerplaats Biljartfabriek