TwoWorlds

Teambuilding

Op zoek naar een ideaal team-uitje? Wij kunnen dit waarmaken voor jou en je collega's! Uiteraard is het gewoon erg leuk om onze rooms te spelen. Maar onze kamers zijn ook zo gebouwd dat samenwerking noodzakelijk is om verder te komen. Tijdens het spel zal op een ontspannen en natuurlijke manier naar voren komen van welke groepsdynamiek er sprake is binnen jullie team.

Groepsgrootte

Bij de Biljartfabriek hebben we 3 escape rooms beschikbaar, waardoor er maximaal 20 personen tegelijk kunnen spelen. Wij hebben beschikking over diverse wachtruimtes om grotere groepen kwijt te kunnen, waarbij we koffie en thee kunnen aanbieden.

Eten en drinken

Er is op verzoek koffie en thee beschikbaar. Wij zijn bekend met de restaurants in Zwolle en kunnen ook een prima aanbeveling geven die past bij jullie wensen. Wij kunnen ook de reservering bespreken, zodat jij en je collega's van een zorgeloos dagje uit kunnen genieten. Met restaurant Humphreys in Zwolle hebben wij een afspraak, klik hier voor het arrangement. Geef je wensen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Locatie

Onze locatie is erg goed bereikbaar vanaf de snelweg. Parkeerplaatsen zijn ruim voldoende aanwezig en gratis.
Parkeerplaats Biljartfabriek