7 february 2017

Escape Rooms bouwen is voor ons een droombaan. Het enige wat we hierin missen is een bepaalde vorm van maatschappelijke betrokkenheid. Dus hebben we besloten onze lounge daarvoor in te zetten!

Lounge Escaperoom Zwolle

Reinier is meerdere keren naar Roemenië afgereisd om te helpen met het bouwen van onderdak voor de kansarme straatkinderen, waarbij “straat” een luxe impliceert die deze kinderen helemaal niet hebben. Ze worden namelijk letterlijk grootgebracht op de vuilnisbelt.

Vuilnisbelt

Beide zijn we getuige geweest van deze onmenselijke omstandigheden. Maar ook hebben we de bijzondere veerkracht van deze kinderen gezien. Helaas leert de ervaring dat, zonder hulp, deze kinderen geen kans maken en van generatie tot generatie in hetzelfde patroon blijven zitten.

banner help ons

Het goede nieuws is dat er hulp is. Het slechte nieuws is dat er te weinig hulp en te weinig geld is. Aan het laatste middel willen we graag een kleine bijdrage leveren, door de opbrengst van onze lounge aan Stichting Care foundation te doneren, t.b.v. het goede werk dat gedaan wordt door Ruben en Djoke.

Djoke

We vinden het een belangrijk om mensen te steunen die we kennen, zodat we weten dat het geld niet aan de kapstok blijft hangen. Met Ruben hebben we persoonlijk contact. We kunnen een heel verhaal vertellen over wat Ruben en Djoke doen, maar het beste kunnen ze dat zelf vertellen. Kijk op hun website: rubendjoke.nl voor meer informatie.

 

Reacties

Terug naar overzicht

Meer