21 july 2017

De Maelstrom heeft zojuist een grote overhaul gehad! We hebben grote, nieuwe puzzels toegevoegd en de bestaande puzzels aangepast. Al met al betekent dit voor de spelers meer puzzels. En voor de oplettende lezer, die (terecht) de vraag stelt: “maar was jullie stenen duikboot dan al niet veel te moeilijk?”. Ja, dat klopt. Maar de puzzels die we hebben aangepast hebben we makkelijker gemaakt, dus die zijn nu een stuk sneller te doen. Daarom was het noodzakelijk om nieuwe puzzels toe te voegen. Zelf zijn we erg blij met de originele nieuwe puzzels en hebben het idee dat de kamer nog completer is dan voorheen.

We brengen overigens continue kleine verbeteringen aan aan beide kamers. Naarmate onze kennis groeit, willen we dit ook blijven implementeren in onze bestaande escape rooms. Wij geloven dat het belangrijk is om bij te blijven en onszelf uit te dagen. En de ontwikkelingen binnen de escape room wereld en ons eigen leerproces volgen elkaar snel op. In veel escape rooms zien we dat de bouwers, zodra deze eenmaal af is, alleen nog het hoognodige onderhoud geven aan de escape room. Dit zijn gemiste kansen. De verwachtingen van bezoekers nemen steeds verder toe. Uiteindelijk is het onze bedoeling dat onze escape rooms op de nummer 1 plek van onze bezoekers komen en natuurlijk blijven staan. We zullen de Maelstrom dus ook blijven ontwikkelen.

Binnenkort zal nog een grote update van onze andere escape room, het Emporium #13, volgen. Ook al is dit volgens onze bezoekers niet bepaald noodzakelijk, willen we toch de nieuwe dingen die we leren tijdens het bouwen van onze nieuwe escape room toepassen. Ook dit is een continue ontwikkelend proces.

Uiteindelijk betekent het continue updaten en verbeteren van onze bestaande escape rooms ook dat er geen enorm verschil ontstaat tussen de oude room en de nieuwe rooms. Want de nieuwe room gaat natuurlijk nog weer beter, gaver en geavanceerder worden dan de voorgaande escape room toen die net gebouwd was. 

Reacties

Terug naar overzicht

Meer